Pagina wordt geladen ...
  • elektronica
  • mechanica
  • totaal oplossingen
  • ontzorgen

Portfolio

Elektronica

Prolution levert PCBA's voor uiteenlopende elektronische apparaten in elk gewenst volume, van de meest eenvoudige tot de meest complexe PCB's. De PCBA’s zijn in principe allen loodvrij (RoHS), maar indien gewenst kunnen we ook loodhoudende PCBA’s (non-RoHS) leveren. In onze portfolio Elektronica laten wij u de diversiteit in PCBA's zien die wij kunnen produceren.

Mechanica

Prolution doet meer dan alleen het assembleren van diverse PCBA's. Ook kunnen wij de behuizingen voor uw producten produceren. We maken hierbij gebruik van diverse technieken om de producten de onderscheidende uitstraling te geven die u wenst! Een voorbeeld van de diverse door ons geproduceerde behuizingen vindt u in onze portfolio Mechanica.

Totaaloplossingen

U heeft een idee of een product dat verder uitontwikkeld moet worden. De regie van deze productuitontwikkeling kan volledig bij ons worden neergelegd. Prolution voegt de diverse productiediscipline's of halffabricaten samen, wat resulteert in een eindproduct. We denken daarbij graag vanaf het begin met u mee! Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vindt u in onze portfolio Totaaloplossingen.

Ontzorgen

Wij kunnen u compleet ontzorgen: vanaf het begintraject tot de levering van het product. We houden de communicatielijnen kort en duidelijk, zodat u zeer nauw betrokken bent bij het gehele proces. Gedurende het gehele proces is er een nauwe samenwerking tussen u en Prolution. En u bepaalt zelf hoeveel van de regie u zelf in handen wilt houden. In onze portfolio Ontzorgen kunt u meer lezen over de diverse projecten die wij hebben gerealiseerd.

 

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions