Pagina wordt geladen ...

Onze vestigingen

Nederland - Hoogeveen

Het hoofdkantoor van Prolution is gevestigd in Hoogeveen. Van hieruit beheersen wij centraal alle processen van opdracht tot levering: projectbegeleiding, werkvoorbereiding, inkoop, logistiek, voorraadbeheersing en kwaliteitsbewaking.

Op ons hoofdkantoor in Hoogeveen werkt een team met relevant opgeleide, technische en commerciële medewerkers. Samen zorgen zij dagelijks voor perfect georganiseerde processen en bovendien staan zij garant voor het op tijd leveren van hoogwaardige producten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Bel ons op +31 (0)528 34 05 02 of stuur ons een e-mail op info@prolution.nl.

Pand Hoogeveen

 

China - Shenzhen

Vanuit onze vestiging in Shenzhen vertalen we de behoeften van u naar beschikbare processen. Daarbij houden we uiteraard rekening met volumes, prijs en uitstraling van het product. Daarnaast verzorgen wij de inkoop en logistieke processen en sturen wij de verschillende productieprocessen aan. Vanzelfsprekend bewaken wij daarbij de kwaliteit van A tot Z: vanaf de inzet van de order tot de eindcontrole voorafgaand aan het transport.

Onze medewerkers in China zijn goed geschoold en zeer professioneel. Zij weten hoe de processen beter werken en beheerst moeten worden om zo tot een stabiel eindresultaat te komen. Daarmee volgen onze collega’s in China exact de manier van dienstverlening die wij ook in Nederland verlenen.

Contact opnemen

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions