Pagina wordt geladen ...

Het team van Prolution

Elektronica productie en optimalisatie

Prolution is gespecialiseerd in het handelen in elektronicaproducten en verlenen van diensten op het gebied van elektronica productie en optimalisering. De aanwezige expertise wordt o.a. aangewend om klanten van dienst te zien met betrekking tot productontwikkeling, productoptimalisatie en productie van uw producten.

Georganiseerde processen en hoogwaardige producten

Vanuit Hoogeveen werken wij met een team van relevant opgeleide, technische en commerciële medewerkers. Samen zorgen wij dagelijks voor perfect georganiseerde processen en bovendien staan wij garant voor het op tijd leveren van hoogwaardige producten.

Prolution denkt aan de toekomst!

Prolution is sinds 1 november 2016 geregistreerd als een Erkend leerbedrijf. Het opleiden van talenten is een belangrijk onderdeel voor de toekomst van het bedrijfsleven. Prolution onderstreept het belang van het opleiden in de praktijk.

Al vanaf september 2017 loopt Max Stuifzand stage bij Prolution. Hij doet de opleiding Commercieel technicus aan het Deltion College in Zwolle en zit in zijn laatste jaar. In het kader van zijn afstudeerstage is hij nauw betrokken bij één van onze projecten, waarbij er een afneembare ruitenwisser voor op een retro scooter wordt ontwikkeld door onze klant. Hij wordt bij het hele traject betrokken en mocht dan ook mee naar China om de productielocatie te bezoeken. Lees hier het hele reisverslag van Max.

Pand Hoogeveen

Contact opnemen

Team Prolution Hoogeveen

Het team in Hoogeveen bestaat uit de volgende personen:

Bekijk portfolio

sitemap | contact | website realisatie dotsolutions