Pagina wordt geladen ...

Het team van Prolution

Elektronica productie en optimalisatie

Prolution is gespecialiseerd in het handelen in elektronicaproducten en verlenen van diensten op het gebied van elektronica productie en optimalisering. De aanwezige expertise wordt o.a. aangewend om klanten van dienst te zien met betrekking tot productontwikkeling, productoptimalisatie en productie van uw producten.

Georganiseerde processen en hoogwaardige producten

Vanuit Hoogeveen werken wij met een team van relevant opgeleide, technische en commerciële medewerkers. Samen zorgen wij dagelijks voor perfect georganiseerde processen en bovendien staan wij garant voor het op tijd leveren van hoogwaardige producten.

 

 

Pand Hoogeveen

Contact opnemen

Prolution denkt aan de toekomst!

Prolution is sinds 1 november 2016 geregistreerd als een Erkend leerbedrijf. Het opleiden van talenten is een belangrijk onderdeel voor de toekomst van het bedrijfsleven. Prolution onderstreept het belang van het opleiden in de praktijk.

Van september 2017 t/m februari 2018 heeft Max Stuifzand stage gelopen bij Prolution. Na de afronding van zijn opleiding Commercieel technicus aan het Deltion College in Zwolle in juli 2018 is Max fulltime aan de slag bij Prolution. In het kader van zijn afstudeerstage was hij nauw betrokken bij één van onze projecten, waarbij er een afneembare ruitenwisser voor op een retro scooter wordt ontwikkeld door onze klant. Hij is bij het hele traject betrokken geweest en mocht dan ook mee naar China om de productielocatie te bezoeken. Lees hier het hele reisverslag van Max.

 

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions