Pagina wordt geladen ...

Over Prolution

Prolution is een unieke, flexibele, oplossingsgerichte leverancier van elektronica, mechanica en totaalproducten, met oog en aandacht voor de behoeften van u. Vanzelfsprekend leveren wij halffabricaten, zoals PCBA's, bekabeling en behuizingen. Maar wij gaan een stap verder: zo richten wij ons niet alleen op de productie, maar ook op het verbeteren van uw product. 

Vanuit onze vestigingen in Nederland en China richt Prolution zich op de beheersing van alle processen, van produceerbaarheid tot productieproces. Prolution draagt hiervoor zorg met als doel de productie van hoogstaande, industriële producten met een unieke uitstraling.

prolution-vlaggen

Wat doen we?

Prolution is een leverancier van elektronica, mechanica en totaalproducten. U kunt dan denken aan het leveren van halffabricaten, zoals PCBA’s, bekabeling en behuizingen, maar we richten ons ook op functionele eindproducten met een exclusieve uitstraling, desgewenst met bijbehorende verpakking. 

Prolution is creatief in het bedenken van oplossingen en helpt graag mee aan de uitontwikkeling van uw product. Samen met u maken we dan ook de vertaalslag van concept naar totaalproduct. Hierbij houden we uiteraard rekening met raakvlakken tussen elektronica en mechanica. Prolution kan zowel ondersteunen bij de ontwikkeling en het productierijp maken, als de inkoop en productie verzorgen.

Waarom Prolution?

Prolution heeft een unieke aanpak, zeker als het gaat over de integratie van PCBA’s en hun behuizingen. Als u voor Prolution kiest, kiest u niet alleen voor kwaliteit, korte communicatielijnen en een voordelige en snelle productie van uw product, maar ook voor een innovatieve partner die graag meedenkt over manieren om uw product te verbeteren en uw product zo naar een hoger niveau te tillen. Waar u open staat voor verbeteringen, levert Prolution meer voor minder!

Contact opnemen

 

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions