Pagina wordt geladen ...

10-04-2020:

Zoals in ons voorgaande bericht aangegeven begint China weer redelijk op stoom te komen en draaien de fabrieken op dit moment op 80 à 90% van hun capaciteit. Het blijft dan ook strak plannen om alles er uit te krijgen en de vertragingen te minimaliseren.

Ook de regio Wuhan is sinds 08-04-2020 weer aan het opstarten in de fabrieken en daar zitten ze de komende weken op een capaciteit van 50 à 60%. Daar verwachten ze ook binnen een aanzienlijke termijn op 80 a 90% van hun capaciteit te zitten. De mensen zijn blij dat het allemaal weer een beetje “normaal” begint te worden, maar als we contact met hen hebben proef je de angst voor een tweede uitbraak.

Wat we daarnaast zien is dat de kosten voor luchtvrachten uit Azië dagelijks stijgen, dus hier zullen we in goed overleg met onze klanten bepalen of het noodzakelijk is om het met luchtvracht te sturen of dat het met zee transport verstuurd kan worden.
 
In Oost Europa is de situatie sinds onze vorige mailing niet veel veranderd. De fabrieken waar wij onze producties ondergebracht hebben draaien gelukkig nog steeds door, zij het op een veel lagere capaciteit. Ook hier betekent het strak plannen qua productie en transport en er gaan zeker vertragingen plaats vinden. Daar zullen wij onze klanten zo goed mogelijk en tijdig van op de hoogte stellen, zodat wij waar mogelijk toch een passende oplossing kunnen vinden.
 
Hopende op uw aller begrip, zijn wij er zeker van dat wij hier met zijn allen weer sterker uit gaan komen.

Fijne Paasdagen, blijf thuis en stay safe.
 
Team Prolution


20-03-2020:

Op het moment dat China weer begint te draaien wordt de rest van de wereld, waaronder Europa, geconfronteerd met het COVID-19-virus. Met als gevolg dat veel Europese landen gedeeltelijk of helemaal op slot zijn gegaan of gaan, waar reizen tussen verschillende landen nagenoeg niet meer mogelijk is en transporten op kleinere schaal nog door lopen. Dit zal echter met de nodige vertragingen gepaard gaan, zie de files aan de grensovergangen.
 
Dit alles heeft grote gevolgen voor ons allemaal en ook Prolution ondervindt hier hinder van. De fabrieken in Oost Europa waar wij onze producties ondergebracht hebben, produceren op een lagere capaciteit omdat mensen thuis moeten zijn om kinderen op te vangen en waar mensen die symptomen van griep en verkoudheid hebben thuis moeten blijven cq naar huis gestuurd worden.
 
Prolution zal alles wat binnen haar macht ligt doen om leveringen zoveel als mogelijk op de bevestigde data te laten plaatsvinden, maar dat er in de komende weken vertragingen gaan plaatsvinden is wel zeker. Wij zullen onze klanten hier dan ook tijdig van op de hoogte stellen en waar mogelijk toch proberen om een gepaste oplossing te vinden.
 
Hopende op uw aller begrip zijn wij er zeker van dat wij hier met zijn allen weer sterker uit gaan komen.
 
Team Prolution


 

6-03-2020:

Inmiddels is de hele wereld in de ban van het Corona virus. In Europa en ook in Nederland worden diverse overheidsmaatregelen genomen, waardoor het openbare leven vrijwel stil is komen te liggen. 

Onze medewerkers zullen vanaf heden ook zoveel mogelijk thuis gaan werken. Onze kwaliteitscontrole en magazijn zullen altijd aanwezig zijn. Het zakelijk telefoonnummer zal waarschijnlijk wel minder goed bereikbaar zijn. Wij willen u bij deze dan ook vriendelijk verzoeken uw vragen zo veel mogelijk per mail te stellen. In geval van nood kunt u onze medewerkers het beste bereiken op hun 06-nummers.

Daar het vliegverkeer voor een groot deel is stil gelegd, valt het voor ons niet mee om de definitieve leverdata te waarborgen. Wij zullen u zoveel mogelijk en tijdig proberen te informeren m.b.t. uw orders. Dit geldt zowel voor China als voor Oost-Europa. We hopen op uw begrip. 

Door alle Europese maatregelen weten we op dit moment niet hoe het met de fabrieken in Oost Europa gaat lopen. We hebben zeer nauw contact met onze leveranciers en fabrieken daar. Voor hen is het momenteel ook lastig aangeven of zij de planning in de fabrieken kunnen halen, maar ook hoe het verder gaat met het transport. Hier zullen we bovenop zitten en elke vertraging proberen te voorkomen. Aangezien de grenzen gecontroleerd worden, zullen hier zeker vertragingen gaan plaatsvinden. 

Ons kantoor Shenzhen en de fabrieken in deze regio draaien qua capaciteit wel op ongeveer 90%, maar door de opgelopen achterstanden en er niet de volledige 100% capaciteit is, lopen de vertragingen nog steeds op. Daarnaast is, zoals eerder gemeld, een groot deel van het vliegverkeer stil gelegd, waardoor het lastig aan te geven is wanneer er geleverd gaat worden. 

In de regio Wuhan daarentegen zijn de fabrieken nog altijd gesloten. De start van de fabrieken is momenteel uitgesteld naar de week van 06-04-2020.

Hou onze website in de gaten voor de laatste updates. 


26-02-2020:

Ons kantoor in Shenzhen is inmiddels weer operationeel. Alle fabrieken zijn weer gestart, maar draaien op 50 à 60% van hun capaciteit. De verwachting is dat ze in week 11 weer op 90% van de capaciteit zitten. 
Gezien de backlog in de fabrieken zal er wel enige vertraging blijven de komende tijd aangaande de leveringen. Prolution zal proberen dit zoveel mogelijk te beperken. 

In de regio Wuhan daarentegen zijn de fabrieken nog altijd gesloten. De start van de fabrieken daar staat momenteel gepland voor 10-03-2020. 

Wij zullen u blijven informeren over de status in China.
Blijf onze website in de gaten houden voor de laatste updates. 


14-02-2020: 

Zoals eerder gemeld is ons kantoor in Shenzhen is vanaf afgelopen maandag weer begonnen. Van onze collega's in Shenzhen, en ook van diverse leveranciers, hebben we begrepen dat de fabrieken die weer beginnen met opstarten momenteel op niet meer dan 20% van haar capaciteit draaien. Werknemers die buiten de regio zijn geweest, moeten van de lokale autoriteiten 14 dagen in quarantaine blijven. 

Een aantal fabrieken verwachten hierdoor pas half maart dit jaar weer volledig te kunnen starten. Ook de vliegtuigmaatschappijen verwachten pas half maart weer te gaan vliegen van en naar China. 

Daarnaast hebben we contact gehad met de fabrieken in Wuhan. Zij verwachten dat er voor 24 februari a.s. nog niet gestart gaat worden in deze regio. 

Uiteraard houden wij u op de hoogte. 


10-02-2020:

Ons kantoor in Shenzhen is vanaf vandaag weer geopend. Zoals het nu lijkt zullen de eerste fabrieken vanaf a.s. vrijdag 14-02-2020 weer beginnen met opstarten. De komende 2 weken zullen meerdere fabrieken volgen, behalve de regio Wuhan. Daar blijft alles voorlopig gesloten. 

Wij houden u op de hoogte.


31-01-2020:

Wereldwijd hebben wij kennis genomen van het Corona-virus in China met de oorsprong in het Wuhan-gebied. 

Alle fabrieken in China zijn nog steeds gesloten, aangezien het Chinees Nieuwjaar verlengd is. Normaal gesproken beginnen ze weer op 03-02-2020, maar gezien de ernst van het Corona-virus zal de start van de fabrieken worden uitgesteld tot 10-02-2020. We verwachten echter dat dit ook later kan zijn.

Prolution zorgt voor alle leveringen aan onze klanten en we proberen zo min mogelijk uit te stellen om problemen van onze klanten te voorkomen. Wanneer er problemen zijn, zullen we onze klanten zo snel mogelijk informeren en proberen een oplossing te vinden. 

Bedankt voor uw begrip en we houden alle klanten op de hoogte.
Hou voor de laatste informatie onze website www.prolution.nl in de gaten.

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions