Pagina wordt geladen ...

UPDATE Corona-virus in China

26-02-2020:

Ons kantoor in Shenzhen is inmiddels weer operationeel. Alle fabrieken zijn weer gestart, maar draaien op 50 à 60% van hun capaciteit. De verwachting is dat ze in week 11 weer op 90% van de capaciteit zitten. 
Gezien de backlog in de fabrieken zal er wel enige vertraging blijven de komende tijd aangaande de leveringen. Prolution zal proberen dit zoveel mogelijk te beperken. 

In de regio Wuhan daarentegen zijn de fabrieken nog altijd gesloten. De start van de fabrieken daar staat momenteel gepland voor 10-03-2020. 

Wij zullen u blijven informeren over de status in China.
Blijf onze website in de gaten houden voor de laatste updates. 

 


14-02-2020: 

Zoals eerder gemeld is ons kantoor in Shenzhen is vanaf afgelopen maandag weer begonnen. Van onze collega's in Shenzhen, en ook van diverse leveranciers, hebben we begrepen dat de fabrieken die weer beginnen met opstarten momenteel op niet meer dan 20% van haar capaciteit draaien. Werknemers die buiten de regio zijn geweest, moeten van de lokale autoriteiten 14 dagen in quarantaine blijven. 

Een aantal fabrieken verwachten hierdoor pas half maart dit jaar weer volledig te kunnen starten. Ook de vliegtuigmaatschappijen verwachten pas half maart weer te gaan vliegen van en naar China. 

Daarnaast hebben we contact gehad met de fabrieken in Wuhan. Zij verwachten dat er voor 24 februari a.s. nog niet gestart gaat worden in deze regio. 

Uiteraard houden wij u op de hoogte. 

 


10-02-2020:

Ons kantoor in Shenzhen is vanaf vandaag weer geopend. Zoals het nu lijkt zullen de eerste fabrieken vanaf a.s. vrijdag 14-02-2020 weer beginnen met opstarten. De komende 2 weken zullen meerdere fabrieken volgen, behalve de regio Wuhan. Daar blijft alles voorlopig gesloten. 

Wij houden u op de hoogte.
 


31-01-2020:

Wereldwijd hebben wij kennis genomen van het Corona-virus in China met de oorsprong in het Wuhan-gebied. 

Alle fabrieken in China zijn nog steeds gesloten, aangezien het Chinees Nieuwjaar verlengd is. Normaal gesproken beginnen ze weer op 03-02-2020, maar gezien de ernst van het Corona-virus zal de start van de fabrieken worden uitgesteld tot 10-02-2020. We verwachten echter dat dit ook later kan zijn.

Prolution zorgt voor alle leveringen aan onze klanten en we proberen zo min mogelijk uit te stellen om problemen van onze klanten te voorkomen. Wanneer er problemen zijn, zullen we onze klanten zo snel mogelijk informeren en proberen een oplossing te vinden. 

Bedankt voor uw begrip en we houden alle klanten op de hoogte.
Hou voor de laatste informatie onze website www.prolution.nl in de gaten.

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions