Pagina wordt geladen ...

 

 

Tot onze spijt is de opname dat d.d. 24-01-2019 bij ons is opgenomen door RTL-Z, vandaag niet meegenomen in de uitzending. We gaan achterhalen waar dat is mis gegaan en laten u zo snel mogelijk de nieuwe datum weten.
(06-04-2019)


Uitzenddata RTL-Z programma "How it's Done" zijn bekend

Zoals eerder te lezen op onze website en via onze Social Media kanalen, is RTL-Z laatst bij ons op bezoek geweest om opnames te maken voor het programma "How it's Done".

In het RTL-Z programma “How it’s Done” worden ondernemers in nichemarkten onder de aandacht gebracht. Voor dit informatief programma, waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven in Nederland, reist RTL-Z het hele land door om bedrijven in Nederland in beeld te brengen en de ondernemers achter deze succesvolle bedrijven te spreken. 

Prolution is door RTL-Z benaderd om aan dit programma deel te nemen. Op donderdag 24 januari jl. zijn de opnames gemaakt en is onze commercieel directeur Rick de Jong geïnterviewd. Inmiddels zijn de uitzenddata bekend:

  • Zaterdag 6 april 2019 tussen 17:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag 9 april 2019 tussen 16:30 - 17:00 uur
  • Donderdag 11 april 2019 tussen 10:30 - 11:00 uur

Prolution is creatief in het bedenken van oplossingen en helpt graag mee aan de uitontwikkeling van het product van de klant. Samen met de klant maken we de vertaalslag van concept naar totaalproduct. Hierbij houden we uiteraard rekening met raakvlakken tussen elektronica en mechanica. Prolution kan ondersteunen bij de ontwikkeling en het productierijp maken van het product, met als insteek de inkoop en de productie te verzorgen

RTL-Z is bij KPN, Telfort, Xs4all en Vodafone te zien op kanaal 11 en bij Ziggo op kanaal 12.

Kijkt u met ons mee?

Klik hier om het volledige nieuwsbericht over de opnamedag te lezen.

Interview Rick voor How its Done

(12-02-2019)

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions