Pagina wordt geladen ...

Banner TIV2019 Hardenberg-lang

Wij staan op de TIV 2019 in Hardenberg

Op 17, 18 en 19 september 2019 vindt TIV 2019 plaats in de Evenementenhal in Hardenberg. Drie dagen lang presenteren vakprofessionals uit het technische bedrijfsleven zich en verbindt TIV het onderwijs, onderzoeksinstellingen en de overheid met de technische industrie in Noord- en Oost Nederland. Prolution is dit jaar ook van de partij. Wij zijn te vinden in Hal 6 (standnummer 633) op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 september tussen 13:00 en 21:00 uur. 

Prolution is the total electronic solution provider. Deze 5 woorden op de visitekaartjes van onze medewerkers zeggen eigenlijk alles over onze kwaliteiten. Wij zijn een veelzijdige leverancier van elektronica, mechanica en totaalproducten. Wij bieden onze klanten net even meer. Met productielocaties in Oost-Europa en China en ons hoofdkantoor in Hoogeveen bedienen wij tal van sectoren: van de automotive branche tot de medische sector en de industriële elektronica, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Naast het leveren van halffabricaten als PCBA's, bekabeling en behuizingen, zijn wij ons als innovatieve partner ook sterk gaan richten op het verbeteren van de producten van onze klanten. Wij denken graag met onze klanten mee om hun producten naar een hoger niveau te tillen. Onze medewerkers zijn creatief in het bedenken van oplossingen om te komen tot productoptimalisatie en daarmee rendementsverbetering voor de klant.  

Ook nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Kom dan langs tijdens TIV 2019 en maak een afspraak! Meld je hier aan en ontvang een gratis ticket (max. 2 kaarten per persoon). 

Datum:   17, 18 en 19 september 2019
Tijdstip:  13:00 - 21:00 uur
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
  Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
  Hal 6, stand #633

 

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions