Pagina wordt geladen ...

Diensten

Prolution is een unieke, flexibele, oplossingsgerichte leverancier van elektronica, mechanica en totaalproducten, met oog en aandacht voor de behoeften van onze klant. Vanzelfsprekend leveren wij halffabricaten, zoals PCBA's, bekabeling en behuizingen. Maar wij gaan een stap verder: zo richten wij ons niet alleen op de productie, maar ook het verbeteren van uw product.

Prolution richt zich met name op de volgende productgroepen:

Prolution ontwikkelt en/of produceert altijd in opdracht van derden (op basis van specificaties van de klant), waarbij het eigendomsrecht (IP) en de productaansprakelijkheid altijd bij de klant ligt.

Elektronica

Mechanica

Ontzorgen

Totaaloplossingen

Elektronica

Prolution levert PCBA’s (Printed Circuit Board Assemblies) voor uiteenlopende elektronische apparaten in elk gewenst volume. De productie van deze PCBA's vindt plaats in China en in Oost-Europa, afhankelijk van de behoefte in complexiteit en volume. Wij kunnen vrijwel elke PCB assembleren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe PCBA's. 

Er worden verschillende technieken gebruikt voor het produceren van de PCBA's: SMT (Surface Mount Technologie) en THT (Through Hole Technology). Om tot kwalitatief goede leveringen te komen, maken wij gebruik van inspectieapparatuur zoals AOI en X-ray. Voor het functioneel testen van producten bieden wij de mogelijkheid tot klantspecifieke testapparatuur met behulp van testfixtures. De PCBA’s zijn in principe allen loodvrij (non-RoHS), maar indien gewenst kunnen we ook loodhoudende PCBA’s (RoHS) leveren. In onze portfolio gaan we in op de diverse technieken die wij gebruiken en de processen die daar bij horen.

Mechanica

Prolution levert voor behuizingen van producten ook de diverse onderdelen die nodig zijn. We maken o.a. gebruik van verschillende productietechnieken om tot een duurzaam en uniek product te komen:

  • Extrusie van zowel diverse kunststoffen als aluminium
  • Spuitgieten van zowel kunststoffen als aluminium
  • Metaalbewerking in de breedste zin van het woord
  • Kunststofvervormingstechnieken zoals vacuümvormen en blowmolden

Oppervlaktebehandelingen zoals anodiseren, coaten, poedercoaten en bedrukken zijn daarbij vanzelfsprekend – zij geven uw product die onderscheidende uitstraling!

Totaaloplossingen

Wilt u ook contact met één contactpersoon en niet meer bemiddelen tussen de leveranciers van de verschillende processen en componenten?
Prolution regelt dit voor u! Zo kunt u bij Prolution niet alleen terecht voor halffabricaten, zoals bekabeling en PCBA's, maar leveren wij ook complete eindproducten. We kunnen meteen vanaf het begintraject met u meedenken en veel zaken voor u uit handen nemen. Maar ook in een later stadium kunt u ons inschakelen.

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit voor u en besteden dan ook heel veel aandacht aan kwaliteitsbeheersing. Uiteraard moeten door ons geproduceerde producten voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Veiligheid en duurzaamheid zijn bijvoorbeeld twee belangrijke eigenschappen waar een door Prolution geproduceerd product aan moet voldoen. Maar we tillen kwaliteit ook graag naar een hoger niveau: niet alleen onze producten moeten kwalitatief goed zijn, ook het contact met u (het meedenken en ontzorgen), de levertijden (op tijd en volgens afspraak leveren) en het gehele proces (van plan tot eindproduct) moeten van uitstekende kwaliteit zijn. Door mee te denken en voortdurend met u te communiceren gaat Prolution graag een stapje verder!

Ontzorgen

Prolution kan dus ook het compleet eindproduct voor u produceren. Door de jarenlange ervaring  van onze medewerkers in deze branche, zijn wij in de gelegenheid u compleet te ontzorgen. In onze portfolio kunt u meer lezen over de diverse projecten die we hebben gerealiseerd. Maar hoe pakken wij dit aan?

Wij zien onszelf als een innovatieve partner: u heeft een idee of een product dat verder uitontwikkeld moet worden. De regie van deze product uitontwikkeling kan volledig bij ons worden neergelegd. We houden de communicatielijnen kort en duidelijk, zodat u zeer nauw betrokken bent bij het proces, maar niet de diverse contacten met leveranciers, inkopers, etc. hoeft af te handelen.

Hierbij stellen wij ons altijd een aantal vragen die van belang zijn:

  1. Wat is precies uw behoefte?
  2. Hoe is deze behoefte ontstaan?
  3. Wat zijn de problemen waar u tegen aan loopt?
  4. Welke oplossingen kunnen wij voor u bedenken?
  5. Hoe gaan we dit verder uitwerken, zodat het product voldoet aan uw behoefte?
  6. Wat is uiteindelijk het gewenste resultaat en hoe zijn we gezamenlijk tot dit resultaat gekomen?

Gedurende het gehele proces is er een nauwe samenwerking met onze klant. U bepaalt dus ook zelf hoeveel van de regie u zelf in handen wilt houden. Wilt u meer weten over dit proces? Neem contact op met een van onze collega’s, zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen

Bekijk portfolio

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions